ANUNT IMPORTANT / IMPORTANT NOTICE
ANUNT IMPORTANT / IMPORTANT NOTICE
| RO: Bine ati venit pe forumul Comunitatii HorsePower.ro. Puteti vizualiza continutul forumului, dar pentru a putea deschide/raspunde unui topic, trebuie sa va logati sau sa creati un cont de utilizator. -------------- EN: Welcome to the HorsePower Community forum. You can view the contents of the forum, but to be able to open/respond to a topic, you must login or create an account. |
![]() ![]() |
May 21 2010, 09:45 AM
|
|
![]() The War Hog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: The Old Boys Posts: 15,068 Joined: 9-March 05 From: Craiova OS: N/C Member No.: 2 |
Va salut.
Dupa cum ati observat de ceva timp, situl horsepower.ro, nu forumul, nu a mai fost actualizat deloc. Eu nu mai am timp liber aproape deloc si nu ma mai pot ocupa de actualizarea sitului. Asa ca lansez aceasta provocare: cine doreste sa se ocupe de site, sa posteze stiri, informatii din domeniul auto si nu numai, sa lase un raspuns la acest topic. Multumesc! PS: am facut-o benevol si voluntar, nu sunt incluse salarii sau bonusuri -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2010 - 09:29 PM |