IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Collapse

>ANUNT IMPORTANT / IMPORTANT NOTICE

RO: Bine ati venit pe forumul Comunitatii HorsePower.ro.
Puteti vizualiza continutul forumului, dar pentru a putea deschide/raspunde unui topic, trebuie sa va logati sau sa creati un cont de utilizator.
--------------
EN: Welcome to the HorsePower Community forum.
You can view the contents of the forum, but to be able to open/respond to a topic, you must login or create an account.
> NOS
Guest__*
post Feb 17 2006, 06:43 PM
Post #1

Guests

detalii despre sistemele NOS..tipurile de sistemele NOS, poze cu componentele unui sistem ...si detalii despre felu in care trebuie folosite
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies (1 - 3)
Guest__*
post Feb 17 2006, 06:44 PM
Post #2

Guests

Sa incep eu ....
Stim cu totii ca oxidul de azot estecompus din 33,3% oxigen si 66,6% azot.La iesirea din butelie , unde gazul este tinut la imensa presiune de 60 de bari, N2O se descompune in cele doua substante . Dupa cum stiti oxigenul intretine arderea ,flacara mai mare putere mai mare , azotul aducand motorul la temperaturile normale prin proprietatea de racire

Sunt 3 tipuri de :

1. Uscat : -Acesta injecteaza N2O in admisia de aer
- Ofera o suplimentare de numai 15-20% din puterea motorului
2. Ud :- Are o vlava in forma de "Y", ce combina N2O cu benzina , amestec ce ajunge pe admisie
- Ofera o suplimentare de 30-35% din puterea motorului
3. Direct Port : - acesta necesita modificari la motor si ECU
- sistemul are cate o valva pe fiecare cilindru care injecteaza N2O
- Acesta ofera un surplus de putere de pana la 50%

Legat de direct port..am aflat ca prin intermediul firmei mastertuner, au ajuns si in romania primele sisteme pirect port, de la NITROUS EXPRESS, si Controlerul FIRE&ICE

cateva detalii despre sistem, si poze cu piesele incluse in pachet, si un dyno

Controlerul FIRE&ICE face ca presiunea in butelie sa ramana constanta indiferent de temperatura ambientala. El raceste sau incalzeste butelia ca sa mentina presiunea de nitro intr-o plaja de 5 PSI , 0.35 bari.Daca masina sta vara in soare si presiunea creste peste cea optima, controlerul va cupla automat modul de racire pentru a mentine presiunea la cea prestabilita.Daca datorita frigului presiunea tinde sa scada, atunci modul de incalzire e activat pentru a mentine presiunea la acelasi nivel selectat.ICE&FIRE vine cu o sonda de presiune care se ataseaza la butelie pt verificarea presiunii si cu unitatea de racire/incalzire.Totodata controlerul electronic afiseaza statusul instantaneu, daca presiunea e reglata si in ce mod functioneaza, racire sau incalzire.

Sistemele Nitrous Express Direct Port sunt pentru cei care vor intradevar sa impinga motoarele catre extrem. Sistemele au cate un nozzle pentru fiecare cilindru. Acest lucru face ca distributia puterii sa fie identica intre cilindrii Astfel se poate obtine o performanta superioara sistemelor care utilizeaza un singur injector. Toate furtunele injectoarelor au fost schimbate cu conducte de inox, pentru o mai mare fiabilitate si compactitate.Aceste sisteme sunt compatibile si cu benzina si alcool. Aceste sisteme sunt destinate in special celor care au inlocuit componentele interne ale motoarelor cu unele de inalta performanta. Puterea dezvoltata de aceste sisteme poate fi setata intre 50 si 300 de cai putere.

+Quote Post
evo8
post Mar 4 2006, 11:05 PM
Post #3

Admin

Group: The Old Boys
From: Craiova

Member No.: 85

un mic incident cauzat de NOS laugh.gif
http://videos.streetfire.net/hottestvideos...91BD5FBDD33.htm

Dar se incarca cam foarte greu...sau numai la mine este problema? - ERY

--------------------
LANCER EVOLUTION-A THRILLING DRIVING EXPERIENCE !

EVO REDEFINES CORNERING !

Many hearts but one soul - ACS Ghost Racing Team

+Quote Post
sebastian
post Aug 26 2006, 09:25 AM
Post #4

Regular Member
*

Group: Legal Racing
From: Bucuresti

Member No.: 425

Am sa va dau un link unde eu zic ca am explicat destul de multe dar totusi e ceva ce nu recomand.
E pacat sa bagi atatia bani si sa-i distrugi aiurea.

http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic....554463da20e7c44

--------------------
www.racingcode.ro
www.legalracing.ro
sebastian@legalracing.ro

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th February 2010 - 02:32 PM