Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bozz Speed Racecar
HorsePower Community > ::horsepower.ro:: > Tuning > Turbo + NOS
radu
Azi am cumparat revista Autotuning si de ce dau acolo :?: :?: De mai multe STi-uri, care mai de care. Unul dintre ele mi-a luat respiratie. Un Subaru STi de la firma Bozz din japonia (de unde altundeva) cu peste 500 CP. Ceva din aceasta bijuterie a tehnicii, va dau si voua. Astept pareri laugh.gif
Virgil_DZ1
Am luat si eu revista....misto jucaria....
TNos_Sport
ma intreb asa curios ce performante are?si cam ce bani s-au bagat in ea... si sunt si mai curios daca nu cumva cineva anume va zice ca a lui va fi mai tare, cu mai putini bani bagati in ea... :wink:
radu
As putea sa bag datele aici, dar mie frica laugh.gif laugh.gif laugh.gif ca nu care cumva sa se fure ideea, de modificari facute pe masina. Astept verdictul vostru 8) 8) 8)
TNos_Sport
baga datele ca nu are cu ce sa strice///suntem binevoitori si dam o mana de ajutor oricui are nevoie..nu?eu asa cred ca e bine...poate facem si noi o plimbare cu e, daca va profita de aceste date tehnice.. :roll:
radu
De plimbari poti uita
Deci

Subaru Impreza WRX STi RA Spec C, an de fabricatie 2004

Motor

HKS GT3037 Turbo Kit, Bloc motor de Subaru Forester de 2,5 litri, Arbore cotit de Forester, Evacuare Bozz Speed 100 mm Din Titan, HKS 100 mm Power Flow, Intercooler Trust Kit Bozz Speed spec (montat in bara de fata), Radiator Greddy din aluminiu cu capacitate de racire marita, Suporti motor si cutie de viteze marca Cusco, Pompa de benzina, Deki Mechanical Power, Injectoare Power Enterpriese 850 cc, oil catching tank Bozz Speed, Diferentiale fata-spate Cusco Type RS cu blocare (cite procente este blocarea, nu spune), two-disks clutch Exedy Hyper Coep R

Roti

Prodrive GC-05F
Fata-spate 9,5x18 tzoli
Cauciucuri fata-spate 245/40ZR18

Suspensie

HKS Hypermax Pro Bozz Speed spec (Suspensie), Stabilizatoare fata-spate Cusco, Framework Bozz Speed Ver 2, Protectie dedesupt totala (aerodinamica) Bozz Speed, Bari directie reglabile, fata, Ikea Formula, Adjustable chassis connections, Frine Winmax Racing cu 6 pistoane inclusiv placute de frina de curse speciale

Iar la interior o gramada de instrumente, care te ajuta mai mult sau mai putin (asta nu cred :wink: ) sa controlezi permanent parametri de functionare a motorului, tobei de esapament, cutiei de viteze, si cite si mai cite

Uf
Sint gata
BogdanCTR
Bine ca ai bagat datele, eu am gasit deja client ca sa vand ideea. laugh.gif
Cu asa ceva la noi, nici nu mai ai ce discuta cu cineva, orice masina ar avea.
Mai stiam de un Subaru dus in ~400 cp de catre nebunii aia de la Exvitermini. Cu bloc de 2.0 original. Cam asta are pe el:

Current power: 301.5kW at all four wheels in fourth gear on a dyno dynamics dyno at 2.0 Kg/cm2 of boost.

Engine designation: Subaru EJ205: 2.0 litre, Quad cam, Electronic fuel injection, Single turbo

Displacement: Bored and Stroked to 2,122cc (Standard displacement was 1,994cc)

Bore x Stroke: 92.5mm x 79.0mm (Standard was 92.0mm x 75.0mm)

Redline: Upto 9,000 rpm

Boost: Upto 2.75 Kg/cm2

Static compression: <Undisclosed>

Camshaft specs: <Undisclosed>

Exhaust manifold: Custom stainless steel extractors featuring a 4 into 1 design

Turbo charger: Proto-type custom IHI RX6B-TCW76L with customised exhaust housing

Waste gate: A'PEXi 51mm external GT-Pro wastegate

Exhaust: Custom dual 4" with custom 3.25" dump pipes containing venturi from turbo outlet

Intake: K&N 4" intake filter pod

Intercooler: A'PEXi GTS-T SRS hybrid intercooler

Pressure relief: GReddy Type R spec blow off valve

Fuel system: Custom fuel rails (x2), fuel pressure regulator, custom 2 litre swirl pot, Paxton 1000HP fuel pump, Blitz 850cc injectors (x4)

Oil system: Custom oil cooler and complete cooling system upgrade

Computer: MoTeC M48 Pro ECU

Ignition system: MSD DIS-4 spark amplifier and M&W dual entry coil packs (x2)

Boost control: A'PEXi Super AVC-R boost controller

Differentials: Front and rear ratios uprated to 4.111:1, STi centre differential (1:1) ratio

Suspension: Monster fully adjustable coil over shock absorbers

Si ce-mi plac mie romanasii astia: "Aaa, domne, Subaru meu are 500cp...ba nu, 1000cp..." laugh.gif
TNos_Sport
exact cum ma asteptam...modificarile sunt complexe si de nivel inalt si la primul, de la Bozz, piesele interne sunt schimbate...nu ma apuc sa caut preturile sa vad cam cat ar costa pt un om ca mine..ca m-ar apuca durerea de cap...e...acum cunt curios ce va iesi la moi pe sosea... :?:
radu
Iti spun sincer ca am intrat la Bozz si nu am gasit preturi. Nici macar masina nu e prezentata. Dar iti mai pot da o adresa din japonia (atentie java in japoneza sa fie instalat) cu o masinuta, nu tocmai asa de puternica dar cu 50 % din caroserie numai din carbon facuta. Motorul e in jur de 300 CP. Dar oricum un boboc de masina. Si sint si preturi laugh.gif

http://wrc.gr.jp/launsport

Iar pt o mica lista de preturi uitate aici (engleza)

http://www.wrc.gr.jp/launsport/new-gd/index-e.html
Virgil_DZ1
(Bogdan_16v)
Bine ca ai bagat datele, eu am gasit deja client ca sa vand ideea. laugh.gif
Cu asa ceva la noi, nici nu mai ai ce discuta cu cineva, orice masina ar avea.

Si ce-mi plac mie romanasii astia: "Aaa, domne, Subaru meu are 500cp...ba nu, 1000cp..." laugh.gif

Lasa ca vedem la vara cate Subaru trec peste 400Cp.... :?: :?:
Eu am bagat numai in motor peste 12.000EUR fara turbo si restul de piese.....numai motorul......
Si sper sa am peste 600Cp insa reali....asta la motor de 3,3L.....ma intreb cum scot uni din motor de 2,0L si cu un alt Turbo peste 500Cp....
Cred ca are legatura cu Romania.....tara tuturor posibilitatilor...... :wink:
catalinrs4
radu am luat si eu revista dar nu gasesc nicunde performantele.... o-100
0-200 etc...cam ce poate subaru dina sta?? nu a lui sebastian ca ala stiu cai tare nu se compara cu "jucariile" astea biggrin.gif
radu
Eu unul nici nu vreau sa ma gindesc la performante. Numai faptul ca spoilerul de spate, a trebuit sa fie montat cu ranforsari suplimentare, ca se indoia capota de spate, ma face sa lesin de uimire. Va dati seama ce presiune e pe acel spoiler :?:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.